چهارباغ | برگزاری نخستین جلسه فصلی شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهرستان چهارباغ با تأکید بر توسعه خیرخواهی و هم‌افزایی بین‌بخشی

همزمان با پنجمین روز از هفته بهزیستی، نخستین جلسه فصلی شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهرستان چهارباغ با حضور فرماندار، رئیس بهزیستی، اعضاء شورا، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، خیرین و نهادهای همکار برگزار و بر تقویت مشارکت‌های مردمی، جلب اعتماد خیرین و توسعه حمایت‌های هدفمند از جامعه هدف تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛نخستین جلسه فصلی شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهرستان چهارباغ روز شنبه ۲۷ تیرماه و همزمان با پنجمین روز از هفته بهزیستی، به ریاست دکتر البرزی، فرماندار شهرستان و رئیس شورای مشارکت‌های مردمی، با حضور سمیه نجف‌پور، دبیر شورا و سرپرست اداره بهزیستی شهرستان چهارباغ، قارلقی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان شهرداری، بنیاد مسکن، نماینده دادستانی، خیرین و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای این نشست "سمیه نجف‌پور" با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه مشارکت‌های مردمی در سال ۱۴۰۴ و سه‌ماهه نخست سال جاری، به تشریح اقدامات انجام‌شده در زمینه جذب و هدایت کمک‌های مردمی پرداخت و با اشاره به گستردگی نیازهای جامعه هدف بهزیستی، بر ضرورت بهره‌گیری از شیوه‌های نوین و اثربخش برای توسعه مشارکت‌های خیرخواهانه و جلب حمایت‌های پایدار تأکید کرد.

وی با بیان اینکه تنوع مسائل و نیازهای افراد تحت پوشش، همراهی همه‌جانبه خیرین، نهادهای مردمی و دستگاه‌های اجرایی را بیش از پیش ضروری ساخته است، خواستار تقویت همکاری‌های بین‌بخشی در راستای ارتقاء خدمات حمایتی و توانمندسازی جامعه هدف شد.

در ادامه، اعضاء شورا و نمایندگان دستگاه‌های حاضر، ضمن ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود، آمادگی مجموعه‌های متبوع، گروه‌های جهادی، خیرین و ظرفیت‌های مردمی شهرستان چهارباغ را برای مشارکت در اجرای برنامه‌های حمایتی، فرهنگی، اجتماعی و معیشتی ویژه جامعه هدف بهزیستی اعلام کردند.

در پایان دکتر البرزی فرماندار شهرستان چهارباغ و رئیس شورای مشارکت‌های مردمی، با اشاره به آموزه‌های دینی و جایگاه والای انفاق و دستگیری از نیازمندان، توسعه مشارکت‌های مردمی را در شرایط کنونی کشور ضرورتی انکارناپذیر دانست و اظهار داشت: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی، افزایش هزینه‌های زندگی و تنوع نیازهای افراد دارای معلولیت، بانوان سرپرست خانوار و سایر اقشار تحت پوشش، همراهی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، واحدهای تولیدی، اصناف، خیرین و آحاد مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش مشکلات این عزیزان خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های ارزشمند شهرستان چهارباغ در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، خواستار برنامه‌ریزی منسجم، اطلاع‌رسانی شفاف، احصای دقیق نیازهای واقعی جامعه هدف و مدیریت هدفمند کمک‌های مردمی شد تا ضمن افزایش اعتماد خیرین، زمینه توزیع عادلانه و اثربخش این حمایت‌ها فراهم شود.

کد خبر 194299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد