مدیرکل بهزیستی استان در این دیدار از افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن مددجویان به سه میلیارد ریال در سال جاری خبر داد و گفت: سال گذشته هزار و ۳۹۳ مددجوی فاقد زمین در چهارمحال وبختیاری شناسایی شدند که برای تامین مسکن نیازمند حمایت و پشتیبانی بیشتر هستند. این تسهیلات به مددجویانی تعلق میگیرد که ساخت واحد مسکونی خود را از امسال آغاز کنند و افرادی که عملیات ساختوساز را در سالهای گذشته شروع کردهاند، مشمول این افزایش نخواهند بود.
به گفته وی، هماکنون ۷۰۰ واحد مسکونی مددجویان زیر پوشش بهزیستی چهارمحال و بختیاری در حال ساخت است.
محمدی از انعقاد تفاهمنامه با دستگاههای خدماترسان شامل شرکتهای آب، برق و گاز و همچنین شهرداریها برای معافیت مددجویان از پرداخت هزینه انشعابات و عوارض خبر داد و گفت: در قالب این تفاهمنامه، ۹۳ مددجو از معافیت هزینه انشعاب آب، ۳۱ نفر از انشعاب فاضلاب، ۱۵۱ نفر از انشعاب برق، ۴۳ نفر از انشعاب گاز، ۲۳ نفر از هزینه صدور پروانه ساختمانی، ۱۰ نفر از عوارض شهرداری و ۶ نفر از عوارض دهیاری بهرهمند شدند.
وی به تفاهمنامه با بنیاد مسکن برای شناسایی اقشار کمدرآمد اشاره کرد و گفت: امسال ۱۵۰ خانوار شامل ۱۰۰ خانوار روستایی و ۵۰ خانوار شهری شناسایی و مشخصات آنان برای آغاز فرآیند حمایتی به بنیاد مسکن ارائه شده است.
محمدی ضمن تقدیر از همراهی و همکاری مستمر فرماندار با بهزیستی در اجرای برنامه ها و فعالیت ها، بر برگزاری جلسات کمیته های مناسب سازی و سالمندان به ریاست فرماندار تاکید کرد.












نظر شما