جویبار | همزمان با هفته بهزیستی؛ دو طرح اشتغال‌زایی مددجویان بهزیستی در جویبار افتتاح شد

همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی و اجرای آیین افتتاح همزمان ۱۳۵ پروژه به‌صورت وبیناری در سراسر استان مازندران، دو طرح اشتغال‌زایی ویژه بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت در شهرستان جویبار به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان جویبار، این طرح‌ها با حضور نظری رئیس اداره بهزیستی شهرستان جویبار، بخشدار مرکزی و جمعی از مسئولان شهرستان افتتاح شد و در راستای توانمندسازی اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای سطح معیشت خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی به اجرا درآمده است.

نظری، رئیس اداره بهزیستی شهرستان جویبار، با اشاره به اهمیت ایجاد فرصت‌های شغلی برای جامعه هدف گفت: توانمندسازی اقتصادی مددجویان یکی از اولویت‌های اصلی بهزیستی است و حمایت از طرح‌های خوداشتغالی، زمینه‌ساز افزایش استقلال مالی، ارتقای کیفیت زندگی و کاهش وابستگی خانواده‌های تحت پوشش خواهد بود. امیدواریم با توسعه این طرح‌ها، فرصت‌های اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت و بانوان سرپرست خانوار بیش از پیش فراهم شود.

کد خبر 193771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد