به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، فریدالدین حجتالاسلامی، مدیرکل بهزیستی استان همدان، در پی شهادت مظلومانه دو مددجوی دارای معلولیت، زندهیادان مازیار و همایون چتر زرین، در حمله به زیرساختهای غیرنظامی شهرستان خمیر، با صدور پیامی این ضایعه دردناک را تسلیت گفت و با ابراز همدردی با خانوادههای داغدار، این اقدام را مصداق آشکار نقض اصول انسانی، اخلاقی و حقوق بشری دانست.
متن اصلی پیام به شرح ذیل است:
با نهایت تأثر و تأسف، شهادت مظلومانه دو برادر دارای معلولیت، زندهیادان مازیار و همایون چتر زرین، در پی حمله وحشیانه و غیرانسانی به زیرساختهای غیرنظامی شهرستان خمیر را تسلیت عرض میکنم.
این ضایعه جانکاه، نهتنها خانواده داغدار آن عزیزان، بلکه جامعه بزرگ بهزیستی و همه وجدانهای بیدار را در اندوهی عمیق فرو برد. بیتردید، تعرض به جان انسانهای بیگناه، بهویژه افراد دارای معلولیت که نیازمند حمایت و آرامشاند، جلوهای آشکار از قساوت و نقض همه اصول انسانی و اخلاقی است.
اینجانب، به نمایندگی از مجموعه بهزیستی استان همدان، این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم آن عزیزان، مردم شریف استان هرمزگان و خانواده بزرگ بهزیستی کشور تسلیت میگویم و از درگاه خداوند متعال برای شهدای والامقام، علو درجات و همنشینی با اولیای الهی، و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
امید است یاد و نام این مظلومان، همواره در حافظه مردم قدرشناس ایران اسلامی زنده بماند.
فریدالدین حجتالاسلامی
مدیرکل بهزیستی استان همدان












نظر شما