تعامل دستگاه قضایی و بهزیستی برای حمایت از جامعه هدف ادامه دارد

معاون دادستان و دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان با تأکید بر تعامل سازنده دستگاه قضایی و بهزیستی، گفت: حمایت از حقوق مددجویان و نظارت بر مراکز تحت پوشش بهزیستی از اولویت‌های مشترک است و دستگاه قضایی این همکاری را با جدیت ادامه خواهد داد.

دکتر ابوالفضل احمدزاده، معاون دادستان و دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان، در آیین افتتاح همزمان پروژه‌های هفته بهزیستی، با قدردانی از خدمات مجموعه بهزیستی استان اظهار کرد: «در مدت قریب به یک سال گذشته تعامل بسیار فزاینده‌ای میان دستگاه قضایی و بهزیستی سیستان و بلوچستان شکل گرفته و این تعامل همچنان پابرجاست. ما نیز این همکاری و معاضدت را ادامه خواهیم داد.»

وی با اشاره به برگزاری شورای استانی حمایت از اطفال و نوجوانان افزود: «روز گذشته مدیرکل بهزیستی استان گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه اطفال و نوجوانان به رئیس کل دادگستری استان ارائه کرد که مورد توجه ایشان نیز قرار گرفت و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت فعالیت‌های بهزیستی در این حوزه است.»

احمدزاده با تأکید بر ضرورت تقویت نظارت بر مراکز بهزیستی در سراسر استان گفت: «همان‌گونه که در مرکز استان نظارت‌ها با جدیت دنبال می‌شود، لازم است این روند در شهرستان‌ها نیز به‌طور کامل اجرا شود و مراکزی که فعالیت مطلوبی ندارند، با جدیت بیشتری وارد عمل شوند.»

وی ادامه داد: «گزارشی که از سوی مدیرکل بهزیستی ارائه شد، مبنای پیگیری‌های بعدی نیز خواهد بود و در جلسات آینده، گزارش عملکرد شهرستان‌ها را نیز دریافت و بررسی خواهیم کرد.»

معاون دادستان زاهدان همچنین با اشاره به لزوم فعال‌تر شدن برخی بخش‌ها تصریح کرد: «شهرستان زاهدان نیز باید فعالیت‌های خود را با جدیت بیشتری دنبال کند تا در ارائه خدمات به جامعه هدف از سایر شهرستان‌ها عقب نماند.»

وی در پایان با تقدیر از کارکنان بهزیستی خاطرنشان کرد: «خدمت به افرادی که تحت پوشش بهزیستی هستند، حقیقتاً خیر دنیا و آخرت را به همراه دارد. ما نیز به همین دلیل در کنار مجموعه بهزیستی حضور داریم و قطعاً همکاری و کمک خود را در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه هدف ادامه خواهیم داد.»

کد خبر 193429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد