خانه هنر اصفهان؛ پلی برای توانمندسازی و حضور اجتماعی هنرمندان دارای معلولیت

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در آیین افتتاحیه خانه هنر، این مجموعه را فرصتی تازه برای نمایش توانمندی‌های هنرمندان دارای معلولیت، افزایش اعتمادبه‌نفس و تقویت مشارکت اجتماعی آنان دانست و گفت: خانه هنر می‌تواند به درگاهی برای پیوند هنر، اشتغال و حضور مؤثر در جامعه تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان اصفهان، سمیه کریمی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان، در آیین افتتاحیه خانه هنر با اشاره به اهمیت ایجاد فضاهای تخصصی برای هنرمندان دارای معلولیت، اظهار کرد: راه‌اندازی این مجموعه می‌تواند زمینه‌ای مناسب برای دیده‌شدن آثار هنرمندان، ارتقای جایگاه اجتماعی آنان و فراهم‌کردن فرصت‌های تازه برای عرضه و فروش آثار باشد.

وی با بیان اینکه خانه هنر تنها یک فضای نمایشگاهی نیست، افزود: این مجموعه می‌تواند به محلی برای تقویت اعتمادبه‌نفس، آموزش، مشارکت اجتماعی و حضور فعال‌تر هنرمندان دارای معلولیت در جامعه تبدیل شود و نقش مهمی در توانمندسازی آنان ایفا کند.

کریمی همچنین بر ضرورت حمایت‌های مستمر دستگاه‌های اجرایی و همراهی نهادهای فرهنگی و اجتماعی در توسعه چنین فضاهایی تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین، از جمله بسترهای دیجیتال و فروش آنلاین آثار، می‌تواند دامنه مخاطبان را گسترش دهد و مسیر درآمدزایی پایدار برای هنرمندان را هموار کند.

کد خبر 193364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد