دررسانه| ثبت ۱۵۰۰۰ تماس با اورژانس اجتماعی در اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: سامانه تلفنی ۱۲۳ طی سال گذشته ۱۵,۰۰۰ تماس را در قالب اورژانس اجتماعی در سطح استان دریافت کرده است؛ علاوه بر این، اورژانس استان خدمات میدانی خود را به ۱,۳۴۱ نفر ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، طاهره رزاق‌پور، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت هفته بهزیستی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بهزیستی استان اردبیل دارای ۱۷۹ مأموریت مشخص است که خدمات خود را در راستای این مأموریت‌ها در دو گروه اصلی ارائه می‌دهد.

تفکیک خدمات در دو حوزه «گروه خاص» و «عموم مردم»

رزاق‌پور با تبیین ساختار خدماتی سازمان تصریح کرد: گروه اول شامل افراد خاص از جمله معلولان، کودکان بی‌سرپرست، زنان سرپرست خانوار و غیره است که تحت عنوان «گروه خاص» شناخته می‌شوند. دسته دوم نیز مربوط به عموم مردم است که از خدمات متنوعی نظیر خدمات تنبلی چشم، خدمات چشمیان، خدمات آگاهی در حوزه پیشگیری، خدمات مشاوره، و خدمات شنوایی‌سنجی در جهت پیشگیری از ناشنوایی و نابینایی بهره‌مند می‌گردند. وی با اشاره به عملکرد کارکنان در روزهای گذشته افزود: همکاران ما در طول ۱۳۶ روز گذشته، در میدان و در کنار مردم حضور داشته و خدمات خود را هم به صورت میدانی و هم به صورت تلفنی به نحو احسن ارائه داده‌اند.

عملکرد سامانه‌های مشاوره و اورژانس اجتماعی

مدیرکل بهزیستی اردبیل با اشاره به نقش خطوط امدادی گفت: خط تلفنی ۱۴۸۰ آماده ارائه مشاوره و دادن آگاهی به افراد است که طی سال گذشته، ۲۱,۰۰۰ تماس با این خط در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برقرار شده و کارشناسان راهنمایی‌های لازم را ارائه نموده‌اند.

وی تأکید کرد که این خط تلفنی پس از ایام ماه رمضان نیز به صورت بیست و چهار ساعته در حال فعالیت است. مدیرکل بهزیستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین خط ۱۲۳ نیز طی سال گذشته ۱۵,۰۰۰ تماس را در قالب اورژانس اجتماعی در سطح استان دریافت کرده است؛ علاوه بر این، اورژانس استان خدمات میدانی خود را به ۱,۳۴۱ نفر ارائه کرده است. حمایت از معلولان، کودکان و خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

رزاق‌پور در خصوص هزینه‌های تجهیزات اعلام کرد: در جهت تأمین تجهیزات مورد نیاز معلولان از جمله سمعک، کاشت حلزون و غیره، در سال گذشته ۱۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰ تومان هزینه شده است. وی با اشاره به زیرساخت‌ها افزود: بهزیستی استان دارای ۷۰ مرکز روزانه و شبانه است که خدمات مختلف از جمله نگهداری را ارائه می‌دهند. در حوزه نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست نیز ۱۰ مرکز فعال وجود دارد که ۶۰ کودک در آن‌ها نگهداری می‌شوند. وی گفت: همچنین در سال گذشته، ۱۵ کودک که دارای شرایط فرزندخواندگی بودند، به افراد واگذار شدند. رزاق پور همچنین از حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو خبر داد که در سال گذشه ۵۹۵ کودک در این حوزه خدمات دریافت کرده‌اند.

اشتغال‌زایی، مسکن و تسهیلات معیشتی 

وی در حوزه اشتغال اعلام کرد: ۹۰۸ نفر از جامعه هدف طی سال گذشته دارای اشتغال پایدار شده‌اند و با جذب اعتبارات ملی و استانی، مبلغ دو هزار و پانصد و هفتاد و یک میلیارد ریال (۲,۵۷۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال) تسهیلات به افراد پرداخت شده است. در بخش مسکن نیز وی تصریح کرد: ۱۴۸ واحد مسکن مددجویی به متقاضیان تحت پوشش تحویل داده شده ۳۰۶ فقره تسهیلات ودیعه مسکن به ارزش ۵۴۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال پرداخت شده است. مدیرکل بهزیستی استان اردبیل همچنین از ارائه یکصد و شصت و یک (۱۶۱) سری جهیزیه با مشارکت بخش دولتی و خصوصی و حمایت از۳,۰۰۰ دانش‌آموز و دانشجو در قالب کمک هزینه‌های تحصیلی خبر داد.

برنامه‌های هفته بهزیستی و افتتاح پروژه‌های جدید

رزاق‌پور گفت: در طول این هفته، تعدادی پروژه در دست افتتاح قرار می‌گیرد که شامل ۷۱۴ مورد طرح اشتغال‌زایی، ۶۳ مورد مسکن مددجویی، ۵ مورد مرکز خیریه و ۴ مرکز مشاوره و... است. همچنین در همین راستا، کلنگ‌زنی پارک ویژه کودکان اتیسم در شورابیل نیز طی این هفته انجام خواهد شد.

کد خبر 193209

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد