برگزاری آزمون و مصاحبه متقاضیان تسهیلگری در بهزیستی خوزستان

آزمون و مصاحبه ۹ نفر از متقاضیان تسهیلگری با هدف انتخاب و به‌کارگیری سه تسهیلگر در شهرستان‌های اهواز، خرمشهر و مسجدسلیمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی خوزستان، این فرایند با حضور معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان، مسئولان حراست و بازرسی و در دفتر این معاونت  برگزار شد.

در این برنامه، متقاضیان در دو مرحله آزمون و مصاحبه مورد ارزیابی قرار گرفتند تا توانمندی‌ها، مهارت‌های تخصصی و صلاحیت‌های لازم برای فعالیت به‌عنوان تسهیلگر بررسی شود.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، از میان ۹ متقاضی، سه نفر برای همکاری به‌عنوان تسهیلگر در شهرستان‌های اهواز، خرمشهر و مسجدسلیمان انتخاب خواهند شد.

این اقدام در راستای تقویت برنامه‌های توانمندسازی، توسعه اشتغال و ارتقای خدمات حمایتی به جامعه هدف بهزیستی در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 192276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد