✅ دیدار نماینده مردم و رئیس سازمان بهزیستی کشور/ جذب و اختصاص یک دستگاه آمبولانس ون برای جامعه هدف بهزیستی

در دیدار دکتر پوردهقان اردکان، نماینده مردم اردکان و دکتر حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، مهم‌ترین مسائل و نیازهای حوزه بهزیستی شهرستان بررسی شد.

پوردهقان اردکان در این نشست، بر ضرورت همکاری سازمان بهزیستی کشور برای احداث مرکز جدید اورژانس اجتماعی با توجه به اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع شهرستان تأکید کرد. همچنین حمایت از تکمیل پروژه ۲۷ واحدی مسکن محرومان که از سال گذشته در شهرستان آغاز شده و نیز تأمین آمبولانس ون برای ارتقای خدمات‌رسانی به مددجویان از دیگر مطالبات مطرح‌شده بود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن قدردانی از حمایت‌های مستمر نماینده مردم اردکان از جامعه هدف بهزیستی، برای پیگیری و تأمین بخشی از نیازهای شهرستان، از جمله آمبولانس ون، قول مساعد داد.
 

کد خبر 192203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد