ملارد | بازدید سرزده کارشناسان سلامت اجتماعی بهزیستی استان تهران از مرکز بهبود و بازتوانی اعتیاد ماده ۱۶ اخوان

در راستای نظارت مستمر بر عملکرد مراکز تحت پوشش و ارتقای کیفیت خدمات ارائه‌شده به مددجویان، بازدید سرزده از مرکز بهبود و بازتوانی اعتیاد ماده ۱۶ اخوان توسط کارشناسان سلامت اجتماعی بهزیستی استان تهران و معاونت و کارشناسان سلامت اجتماعی اداره بهزیستی شهرستان ملارد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران علیرضا محمدی رئیس اداره بهزیستی شهرستان ملارد در این باره اظهار داشت: در این بازدید وضعیت خدمات‌رسانی، فرآیندهای درمانی، شرایط نگهداری مددجویان، امکانات مرکز و چالش‌های موجود مورد بررسی دقیق قرار گرفت. محورهای اصلی بازدید: ارزیابی کیفیت خدمات بهبود و بازتوانی اعتیاد، بررسی رعایت استانداردهای ماده ۱۶ و دستورالعمل‌های سازمان بهزیستی، گفتگوی مستقیم با مدیر و کارکنان مرکز، بازدید از فضاهای فیزیکی، بخش‌های درمانی و اقامتی، ارائه پیشنهادها و راهکارهای اجرایی برای بهبود عملکرد مرکز می باشد.

وی در ادامه افزود : بازدیدهای دوره‌ای کارشناسان استانی و شهرستانی، فرصتی مهم برای شناسایی نقاط قوت و ضعف مراکز و ارتقای سطح خدمات به مددجویان مبتلا به اعتیاد است. ما متعهد هستیم با حمایت‌های مستمر و پیگیری‌های کارشناسی، کیفیت خدمات مرکز اخوان را بیش از پیش بهبود بخشیم. این بازدید گامی مؤثر در جهت تقویت نظارت، حمایت و ارتقای خدمات حوزه سلامت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی می باشد.

کد خبر 190747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد