مشارکت ۳۷۰ میلیون تومانی خیرین در حمایت از خانه صبای سلماس در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی

هم‌زمان با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و در روزهای پرفضیلت تاسوعا و عاشورای حسینی، جمعی از خیرین نیک‌اندیش شهرستان سلماس با نیتی خالصانه و در راستای ترویج فرهنگ احسان و همدلی، حمایت‌های ارزشمندی را به خانه صبای سلماس اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی سلماس ؛

بر اساس این گزارش، مجموع کمک‌های ارائه‌شده از سوی خیرین در این ایام معنوی بالغ بر ۳۷۰ میلیون تومان بوده که از این میزان ۱۵۰ میلیون تومان به‌صورت نقدی و ۲۲۰ میلیون تومان به‌صورت غیرنقدی در قالب اقلام مورد نیاز از جمله برنج، شکر، قند، روغن، انواع خشکبار و سایر مایحتاج ضروری در اختیار این مرکز قرار گرفته است.

مریم سلماسی رئیس بهزیستی سلماس گفت این کمک‌های مردمی با هدف حمایت از دختران تحت پوشش خانه صبا و تأمین بخشی از نیازهای معیشتی و روزمره آنان جمع‌آوری و با نظارت مسئولان مرکز در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه هدف مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
گفتنی است : رئیس بهزیستی شهرستان ،مدیریت و کارکنان خانه صبای سلماس ضمن قدردانی از این حرکت ارزشمند و انسان‌دوستانه، مشارکت خیرین را جلوه‌ای از فرهنگ اصیل نیکوکاری و همدلی مردم شریف شهرستان سلماس در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) دانسته و ابراز امیدواری کردند که استمرار چنین اقدامات خیرخواهانه‌ای زمینه‌ساز ارتقای کیفیت زندگی مددجویان و تقویت روحیه امید در میان آنان باشد.

کد خبر 190179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد