تأکید مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بر غنی‌سازی اوقات فراغت و استعدادیابی هدفمند در خانه دختران اراک

محمدعلی اله‌دادی، مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، در حاشیهٔ بازدید مشاور رئیس سازمان بهزیستی از مرکز خانه دختران اراک، با اشاره به رویکرد همه‌جانبهٔ این نهاد در توانمندسازی مددجویان، از تنوع‌بخشی به برنامه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و فنی‌حرفه‌ای و همچنین راه‌اندازی جشنواره‌های استانی برای کشف و تقدیر از استعدادهای کودکان و نوجوانان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی بهزیستی  استان مرکزی ، محمدعلی اله‌دادی، مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، هم‌زمان با بازدید دکتر حبیب‌الله مسعودی‌فرید، مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور، از مرکز خانه دختران، رویکردهای عملیاتی این اداره‌کل را در زمینهٔ غنی‌سازی اوقات فراغت و برنامه‌ریزی آینده‌نگر برای مددجویان تشریح کرد.

اله‌دادی با تأکید بر اینکه بهزیستی همواره اوقات فراغت جامعهٔ هدف خود را به‌عنوان بستری راهبردی برای رشد و شکوفایی مدنظر قرار داده است، اظهار داشت: «تنوع‌بخشی به فعالیت‌ها در حوزه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و فنی‌حرفه‌ای، از سوی کارشناسان و مددکاران به‌طور جدی پیگیری می‌شود و این تنوع، پیش‌نیاز اصلی برای پاسخگویی به علایق و استعدادهای گوناگون کودکان و نوجوانان است.»

وی با اشاره به نقش کلیدی روانشناسان و مددکاران اجتماعی در شناسایی نیازهای فردی هر مددجو، افزود: «برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت نباید به فعالیت‌های یک‌نواخت محدود شود؛ بلکه باید با نگاه تخصصی و بر اساس رغبت‌سنجی دقیق، مسیرهایی متنوع و جذاب پیش روی آنان گشوده شود تا هر کودک بتواند زمینهٔ مورد علاقهٔ خود را بیابد و در آن پیشرفت کند.»

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در ادامه، از راه‌اندازی جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی در سطح استان به‌عنوان یکی از ابزارهای مؤثر در استعدادیابی یاد کرد و گفت: «این جشنواره‌ها نه‌تنها فضایی برای رقابت سالم و نشاط‌آفرینی فراهم می‌آورند، بلکه بستری برای شناسایی کودکان مستعد در رشته‌های مختلف و تقدیر از تلاش‌های آنان به‌شمار می‌روند. تاکنون شاهد استقبال پرشور مددجویان و کشف استعدادهای درخشان در این رویدادها بوده‌ایم.»

اله‌دادی با یادآوری دربارهٔ ضرورت برنامه‌ریزی برای آیندهٔ تحصیلی و شغلی کودکان، تصریح کرد: «فعالیت‌های فنی‌حرفه‌ای و مهارت‌آموزی در کنار برنامه‌های فرهنگی و ورزشی، بخش جدایی‌ناپذیر از این رویکرد است؛ چراکه هدف نهایی، توانمندسازی مددجویان برای ورود مستقل به بازار کار و جامعهٔ هدف است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «هماهنگی میان مدیران میانی ، مدیران اجرایی ، مددکاران، روانشناسان و مربیان در اجرای این برنامه‌ها، ضامن تحقق اهداف کیفی بهزیستی است و ما در استان مرکزی با بهره‌گیری از ظرفیت جشنواره‌های استانی و بازخوردهای مستمر، گام‌های مؤثری در جهت غنی‌سازی اوقات فراغت و استعدادیابی برداشته‌ایم که امیدواریم با حمایت بیشتر، این مسیر با قدرت ادامه یابد.»

کد خبر 189898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد