به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،به نقل از روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان آبادان، مراکز مثبت زندگی شامل مرکز کد ۱۰۳۵ با ۱۰۰ پرس، مرکز کد ۸۹۵۱ با ۶۶ پرس و مرکز کد ۱۰۸۲۷ با ۷۰ پرس غذا، مجموعا ۲۳۶ پرس غذای نذری میان نیازمندان توزیع کردند.
همچنین مؤسسه خیریه دستان مهربان فرشتگان با ۲۰۰ پرس غذای گرم در این حرکت خداپسندانه مشارکت داشت که مجموع کل توزیع به ۴۳۶ پرس غذای نذری رسید.
این اقدام در راستای پویش بنای مهربانی و با هدف ترویج فرهنگ همدلی، احسان و خدمت به نیازمندان در ماه محرم و با مشارکت فعال مراکز مثبت زندگی و مؤسسات خیریه انجام گرفت.
اداره بهزیستی آبادان ضمن قدردانی از همت خیرین و دستاندرکاران این حرکت ارزشمند، بر استمرار چنین اقداماتی در راستای حمایت از خانوادههای نیازمند تأکید دارد.












نظر شما