طرح توانمندسازی و غنی‌سازی اوقات فراغت خدمت گیرندگان مقیم در مراکز مجتمع حمایتی الزهرا (س)

به گزارش روابط عمومی مجتمع حمایتی الزهرا (س)، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت خدمت‌گیرندگان مقیم، طرحی نوآورانه با محوریت آموزش و تهیه انواع ترشی با مشارکت فعال آنان برگزار گردید.

 گفتنیست این اقدام با هدف ارتقاء مهارت‌های کاربردی، افزایش روحیه مشارکت و همکاری، و ایجاد فضایی شاداب و پویا در محیط مجتمع صورت گرفته است.در این برنامه که با استقبال چشمگیر خدمت‌گیرندگان مواجه شد، فرآیند کامل تهیه ترشی، از انتخاب مواد اولیه و آشنایی با خواص آن‌ها گرفته تا مراحل آماده‌سازی، ترکیب و بسته‌بندی، توسط،کارشناسان مجتمع، اعظم سادات قریشی و  مریم زارعی، آموزش داده شد.

رئیس مجتمع  اعلام کرد که این‌گونه فعالیت‌ها، گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف توانمندسازی و حمایت از خدمت‌گیرندگان بوده و در آینده نیز با قوت ادامه خواهد یافت. این مجتمع در نظر دارد تا با شناسایی علایق و استعدادهای مددجویان، برنامه‌های آموزشی و تفریحی متنوعی را در سرفصل‌های گوناگون، از جمله مهارت‌های فنی، هنری، فرهنگی و اجتماعی، برگزار نماید.

#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی

#پویش_ملی_کنار_مردم

#مهر_آوا_کانال_اطلاع_رسانی_بهزیستی_خراسان_جنوبی

#روابط_عمومی_مجتمع_حمایتی_الزهرا(س)


https://ble.ir/post/1165260811/7828207894276323096/1779005067631

@behzisti_khj

http://www.behzisti.ir/service/province/khjonoobi

کد خبر 188379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد