صدا و سیمای استان پای کار سلامت روان و کاهش آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی در دیدار با مدیرکل بهزیستی استان، از آمادگی کامل رسانه استانی برای اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و حمایت از پویش‌های اجتماعی به‌ویژه پویش ملی سنجش سلامت روان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی صداوسیمای آذربایجان‌شرقی، ایوب نصیری مدیرکل صداوسیمای استان در دیدار با فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به نقش رسانه در شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در یکی از برنامه‌های رسانه ملی در تهران با موضوع «زیست شبانه»، خبرنگاران با حضور در شیفت‌های شبانه به انعکاس مسائل و آسیب‌های اجتماعی می‌پرداختند تا دستگاه‌های مسئول برای رفع مشکلات و کاهش آسیب‌ها وارد عمل شوند.

وی افزود: صداوسیما نگاه ویژه‌ای به سازمان‌های عام‌المنفعه دارد و می‌تواند در قالب پویش‌های مختلف، زمینه آگاهی‌بخشی و مشارکت اجتماعی مردم را فراهم کند.

بهزیستی، محور مواسات و همدلی اجتماعی

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اینکه حمایت از بهزیستی مصداقی از مواسات و همدلی اجتماعی است، گفت: افراد تحت پوشش این سازمان از اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر جامعه هستند و کمک به آنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: صداوسیمای استان در حوزه اطلاع‌رسانی، آموزش، اجرای پویش‌ها و سایر برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار بهزیستی خواهد بود.

نصیری همچنین با اشاره به فعالیت گسترده خیرین در تبریز، این ظرفیت را نعمتی بزرگ برای استان دانست و بر بهره‌گیری از توان خیران در حل مسائل اجتماعی تأکید کرد.

همراهی صدا و سیما استان برای اجرای پویش ملی سلامت روان

مدیرکل صداوسیمای استان با اشاره به درخواست اداره کل بهزیستی برای اطلاع‌رسانی گسترده پویش ملی سنجش سلامت روان جامعه، اظهار داشت: اجرای این طرح سراسری برای افراد بالای ۱۸ سال در شرایط پساجنگی بسیار مهم است و رسانه استانی آمادگی دارد در راستای تبیین اهمیت سلامت روان و جلب مشارکت عمومی در این پویش نقش‌آفرینی کند.

مطالبات بهزیستی از رسانه استانی

در ادامه این دیدار، فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی با تأکید بر نقش اثرگذار صداوسیما در فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی عمومی گفت: موضوعاتی همچون مناسب‌سازی شهری، کودکان کار و خیابان و همچنین معرفی ظرفیت‌ها و نیازهای جامعه هدف بهزیستی، نیازمند توجه و بازتاب بیشتر در رسانه است.

وی با اشاره به مطالبات جامعه ناشنوایان افزود: یکی از درخواست‌های این قشر، بهره‌مندی از برنامه‌ها و اخبار قابل دسترس است؛ از این‌رو انتظار می‌رود حضور رابط ناشنوایان در بخش‌های خبری برای انتقال اخبار به این گروه اجرایی شود.

۱۵ هزار ناشنوا تحت پوشش بهزیستی استان

صحاف با بیان اینکه ۸۹ هزار و ۶۵۹ نفر دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی آذربایجان‌شرقی قرار دارند، گفت: از این تعداد، ۱۵ هزار و ۳۲۰ نفر معادل ۱۶.۵ درصد را افراد ناشنوا تشکیل می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به سلامت روان در جامعه اظهار کرد: در شرایط پساجنگی، بسیاری از افراد با استرس و اضطراب مواجه هستند و به همین دلیل پویش ملی سنجش سلامت روان تا پایان خردادماه به‌صورت آنلاین در حال اجراست.

مدیرکل بهزیستی استان افزود: هدف اصلی این طرح، شناسایی افرادی است که در جنگ اخیر دچار آسیب‌های روانی شده‌اند، اما تمامی افراد بالای ۱۸ سال که علائمی مانند استرس، ترس، بی‌خوابی یا بی‌حوصلگی را تجربه می‌کنند، می‌توانند در این پویش شرکت کنند. همچنین شرکت‌کنندگان با خدمات مشاوره‌ای و خطوط یاری‌رسان ۱۴۸۰ و ۱۲۳ آشنا خواهند شد.

صدا و سیما استان پای کار سلامت روان و کاهش آسیب‌های اجتماعی

کد خبر 187079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد