ملارد | برگزاری کارگاه آموزشی اضطراب ناشی از انواع تروما

اداره بهزیستی شهرستان ملارد با هدف ارتقای سلامت روان و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، با مشارکت مرکز مثبت زندگی ۱۰۱۸۸، کارگاه آموزشی تخصصی مدیریت اضطراب ناشی از انواع تروما را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، علیرضا محمدی رئیس بهزیستی شهرستان ملارد از برگزاری کارگاه آموزشی و تخصصی با حضور جمعی از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در مرکز مثبت زندگی ۱۰۱۸۸ خبر داد.

علیرضا محمدی رئیس اداره بهزیستی خاطر نشان کرد: زنان سرپرست خانوار به دلیل مواجهه با فشارهای متعدد اقتصادی، اجتماعی و عاطفی، اغلب با تجربیات تروماتیک و اضطراب مزمن دست‌به‌گریبان هستند. برگزاری این کارگاه‌ها بخشی از برنامه جامع سلامت روان اداره بهزیستی است تا این عزیزان بتوانند با شناخت علائم اضطراب ناشی از تروما، تکنیک‌های مدیریت و مقابله سالم را بیاموزند و کیفیت زندگی خود و فرزندانشان را بهبود بخشند.

وی در ادامه افزود : این برنامه در چارچوب طرح‌های ملی حمایت روانی از گروه‌های آسیب‌پذیر و پیشگیری از افسردگی و آشنایی با انواع تروما (جسمی، عاطفی، مالی و اجتماعی) و راهکارهای افزایش تاب‌آوری روانی در قشر زنان سرپرست خانوار اجرا می‌شود و اداره بهزیستی ملارد برنامه‌ریزی کرده است تا در ماه‌های آتی کارگاه‌های مشابه دیگری نیز برگزار نماید.

کد خبر 185060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد