هم‌افزایی خیرین و نهادهای حمایتی برای حمایت از جامعه هدف بهزیستی

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر از آغاز اجرای پویش ملی «بنای مهربانی» در سطح استان خبر داد؛ پویشی که هم‌زمان با اعیاد سعید قربان و غدیر خم و با مشارکت سازمان بهزیستی کشور و شرکت همراه اول، با هدف تأمین بسته‌های معیشتی، اقلام بهداشتی و حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان بوشهر، مهرناز اسکندری با اعلام آغاز این پویش در سراسر استان اظهار کرد: پویش ملی «بنای مهربانی» با همکاری سازمان بهزیستی کشور و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) طراحی شده و از ۳ تا ۲۵ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با ایام فرخنده عید سعید قربان و عید سعید غدیر خم، در استان بوشهر به اجرا درمی‌آید.
وی با اشاره به اهداف این پویش افزود: در قالب این اقدام خیرخواهانه، تأمین و توزیع ۸ هزار و ۱۶۳ بسته معیشتی، ۲ هزار و ۳۶۶ بسته لوازم بهداشتی میان خانوارهای تحت پوشش بهزیستی و همچنین حمایت از ۳۶ کودک بازمانده از تحصیل در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین برای توسعه مشارکت‌های مردمی تصریح کرد: خیرین، نیک‌اندیشان و عموم مردم می‌توانند کمک‌های خود را از طریق درگاه اینترنتی https://mosharekat.behzisti.ir/یا از طریق شماره کارت و شبای درج‌شده در پوستر این پویش واریز کنند.

اسکندری خاطرنشان کرد: پویش «بنای مهربانی» جلوه‌ای از همدلی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری جمعی در حمایت از اقشار نیازمند است و امید می‌رود با مشارکت گسترده مردم نیکوکار استان، بخشی از نیازهای ضروری خانواده‌های تحت پوشش و کودکان نیازمند تأمین شود.

کد خبر 184256

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد