تحول در مبلمان شهری خمیر؛ هیچ پروژه‌ای بدون پیوست مناسب‌سازی تایید نمی‌شود

در نشستی راهبردی که با حضور مدیرکل بهزیستی هرمزگان، معاون فرماندار خمیر، بخشدار کهورستان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در مرکز بخش کهورستان برگزار شد، بر ضرورت حذف موانع معماری و ایجاد شهری برابر برای همه شهروندان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان هرمزگان؛ در نشستی راهبردی که با حضور سامیه جهانشاهی، مدیرکل بهزیستی هرمزگان، معاون فرماندار خمیر، بخشدار کهورستان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در مرکز بخش کهورستان برگزار شد، بر ضرورت حذف موانع معماری و ایجاد شهری برابر برای همه شهروندان تاکید شد.

در این جلسه، ضمن تقدیر از عملکرد ستاد شهرستان خمیر در سال گذشته بابت برگزاری ۱۰ جلسه مستمر به ریاست فرماندار شهرستان، اعلام شد که از این پس تخصیص بودجه و امضای نهایی هرگونه پروژه عمرانی، منوط به داشتن «پیوست تایید شده مناسب‌سازی» است.این تصمیم به معنای نظارت مستقیم فرمانداری بر مصرف بودجه‌های دولتی در مسیر عدالت شهری و جلوگیری از ساخت فضاهای تبعیض‌آمیز برای افراد کم‌توان خواهد بود.

سامیه جهانشاهی در این نشست با اشاره به نتایج ارزشمند تیم دسترس‌پذیری شهرداری خمیر، از پروژه‌هایی نظیر مناسب‌سازی بوستان ۲۲ بهمن، پلاتو تئاتر شهر و تعبیه جایگاه سه‌چرخه‌های ویژه معلولان به عنوان الگوهای موفق یاد کرد.

عدم صدور پایان‌کار و مجوز برای ساختمان‌های عمومی که الزامات دسترس‌پذیری را رعایت نکرده باشند، شناسایی و گزارش فوری موانع شهری در فضاهای عمومی توسط دبیر ستاد ، برگزاری دوره آموزشی استانداردهای مناسب‌سازی برای کارشناسان فنی فرمانداری، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در شهر پایلوت (بندر خمیر) از جمله مصوبات جدید ستاد برای ارتقای خدمات در شهرستان بود.

این نشست با تاکید بر فرهنگ‌سازی در زمینه حقوق شهروندی و بازدید میدانی مدیرکل بهزیستی و مسئولان محلی از وضعیت دسترس‌پذیری فضاهای عمومی کهورستان به پایان رسید.

کد خبر 181462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد