نشست هم‌اندیشی معاون توانبخشی بهزیستی استان اردبیل با اعضای انجمن اتیسم برگزار شد.

در راستای فعال‌سازی و تقویت نقش انجمن اتیسم استان اردبیل، نشستی با حضور اعضای این انجمن و بشیری معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی استان برگزار شد.

در این نشست، موضوعات مرتبط با ارتقای فعالیت‌های انجمن، تقویت تعاملات بین‌بخشی و بررسی نیازها و مطالبات خانواده‌های دارای عضو مبتلا به اختلال طیف اتیسم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


بشیری معاون توانبخشی بهزیستی استان اردبیل با تأکید بر ضرورت ارتباط مستمر و تنگاتنگ انجمن با خانواده‌ها، مراکز روزانه آموزشی ـ توانبخشی اتیسم و اداره‌کل بهزیستی استان، اظهار کرد: انسجام و تعامل مؤثر میان این سه بخش می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در بهبود کیفیت خدمات‌رسانی و پاسخگویی به نیازهای جامعه هدف داشته باشد.


وی با اشاره به اهمیت احصای دقیق نیازها و مطالبات خانواده‌ها توسط انجمن افزود: شناسایی مسائل و مشکلات موجود در حوزه آموزش، توانبخشی، حمایت‌های اجتماعی و اقتصادی و انعکاس هدفمند آن‌ها به دستگاه‌های مسئول، زمینه‌ساز برنامه‌ریزی دقیق‌تر و ارائه خدمات کارآمدتر خواهد بود.


معاون توانبخشی بهزیستی استان همچنین بر تقویت ساختار و توانمندسازی اعضای انجمن تأکید کرد و گفت: ارتقای سطح مهارت‌های مدیریتی و تخصصی اعضای انجمن و بهره‌مندی از ظرفیت خیرین و مشارکت‌های مردمی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های حمایتی و توانبخشی کمک شایانی کند.


در ادامه این نشست، اعضای انجمن اتیسم اردبیل نیز با بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود، بر آمادگی انجمن برای ارائه خدمات توانبخشی در چارچوب ضوابط و مقررات تأکید کرده و خواستار حمایت بیشتر در راستای مطالبه‌گری مؤثر از نهادهای مرتبط نسبت به نیازهای خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اتیسم شدند.

کد خبر 181175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد