پردیس |  برپایی میز خدمت اداره بهزیستی بومهن در مسجد جامع همزمان با تجمعات شبانه

همزمان با برگزاری تجمعات شبانه در مسجد جامع بومهن، میز خدمت اداره بهزیستی بومهن با حضور ابوالفضل کرمانی رئیس اداره و جمعی از کارشناسان تخصصی این نهاد برپا شد. این برنامه با هدف ارائه مستقیم خدمات مشاوره‌ای، آگاهی‌بخشی، راهنمایی مددجویان و پاسخگویی به درخواست‌های مردمی انجام گرفت.

 به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، جریان این حضور میدانی، شهروندان بومهنی در حوزه‌های مختلف از جمله حمایت‌های اجتماعی، امور توانبخشی، اورژانس اجتماعی، مشاوره خانواده و پذیرش پرونده‌های جدید با کارشناسان گفتگو کرده و درخواست‌ها و مشکلات خود را مطرح کردند.

 ابوالفضل کرمانی رئیس اداره بهزیستی بومهن در حاشیه این برنامه با اشاره به اهمیت ارتباط نزدیک با مردم و دسترسی آسان به خدمات گفت: «برگزاری میز خدمت در اماکن مذهبی و پرتجمع، فرصتی فراهم می‌کند تا بدون واسطه در کنار مردم باشیم و مشکلات آن‌ها را از نزدیک بشنویم و بررسی کنیم.»

به گفته برگزارکنندگان، این برنامه با استقبال خوب شهروندان روبه‌رو شد و مقرر است در مناسبت‌ها و اماکن مختلف سطح شهر نیز تداوم یابد.

کد خبر 181168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد