به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران؛ اعظم فروتن رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس گفت: این کارگاه با همکاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و با حضور جمعی از کارمندان، مددکاران و مراجعین حوزه زنان و خانواده، برگزار گردید.
فروتن افزود؛ در این برنامه، کارشناسان شبکه بهداشت به بیان نکات کلیدی در زمینه اهمیت غربالگری سرطانهای شایع در بانوان از جمله سرطان سینه و دهانه رحم، عوامل خطر، روشهای پیشگیری و تشخیص زودهنگام پرداختند. همچنین به شرکتکنندگان بروشورهای آموزشی و راهنماهای مراقبت فردی ارائه شد.
وی ادامه داد؛ هدف از برگزاری این کارگاه، ارتقای سطح آگاهی بانوان در زمینه سلامت جسمی و پیشگیری از بیماریهای قابل کنترل و نیز گرامیداشت جایگاه ارزشمند ماماها و نقش آنان در سلامت خانواده و جامعه بود.












نظر شما