با توجه به بر گزاری پارلمان مشورتی دانش آموزان در کلیه شهرستانهای استان در سال ۱۴۰۴ افراد منتخب شهرستانی گرد هم آمده و انتخابات پارلمان استانی برگزار و منتخبین پارلمان ملی نیز مشخص گردیدند .
در این مراسم که با حضور پیمان محمدی پور معاون توسعه کارآفرینی اشتغال و توانمندسازی بهزیستی گیلان -مریم درجزی کارشناس مسئول دفتر توانمندسازی و رفاه اجتماعی ، مهندس آل شفیعی کارشناس توانمندسازی استان و کارشناسان شهرستانی دفتر توانمندسازی ، دانش آموزان منتخب پارلمانهای شهرستانی – مددکاران و...برگزار گردید، در ابتدا شیوه نامه پارلمان برای شرکت کنندگان تشریح و از داوطلبین (نفرات کاندید شده ) نام نویسی بعمل آمد. سپس هر کدام از دانش آموزان به مدت ۹۰ ثانیه به معرفی و بیان رزومه و برنامه های خود پرداختند. و فرایند رای گیری در فضایی پور شور و نشاط آغاز گردید.
در ادامه برنامه پیمان محمدی پور معاون توسعه کار آفرینی اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان ضمن تبریک به دانش آموزان به جهت جرات مندی و جسارت در کاندید شدن و معرفی خود تشکیل پارلمان مشورتی دانش اموزان را فرصتی مغتنم برای نوجوانان تحت حمایت سازمان بهزیستی جهت مشارکت در تصمیم سازی ها و نقش آفرینی در آینده خود دانست .
ایشان بیان داشتند یکی از کارکردهای برنامه پارلمان دانش اموزی ارتقا جرات مندی دانش اموزان و نوجوانان تحت حمایت میباشد.
فرمودند ما در سازمان بهزیستی و معاونت توسعه کارآفرینی اشتغال و توانمندسازی بدنبال توانمند نمودن افراد هستیم و توانمندسازی را حق جامعه هدف می دانیم نه یک هدیه سازمانی .
ایشان وظایف افراد منتخب را سنگین عنوان نمودند و بر لزوم ارائه راه حل مشکلات جامعه هدف توسط اعضای منتخب پارلمان تاکید نمودند. و این موضع را یکی از اهداف مهم سازمان در تشکیل پارلمان مشورتی دانستند.
همچنین فراهم سازی فرصت واقعی برای مشارکت دانش اموزان در فرایندهای تصمیم گیری مرتبط با زندگی فردی و اجتماعی ،تقویت حس مسئولیت پذیری و جرات مندی ، پرورش سرمایه های انسانی آکاه و مطالبه گر در این طرح ملی را مقدمه ای بر تحقق توانمندسازی پایدار در سازمان بهزیستی دانستند.
در انتهای برنامه نیز با شمارش آرا، افراد منتخب پارلمان استانی و منتخبین ملی مشخص گردیدند.
این پارلمان در ۳سطح شهرستانی . استانی و ملی تشکیل میگردد. که به ترتیب در سطح شهرستانی ۱۱ نفر در سطح استانی ۲۱ نفر و در سطح ملی ۲نفر از هر استان منتخب و نماینده خواهند بود.












نظر شما