به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ مصطفی سوادکوهی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی اجتماعی استانداری مازندران در این نشست اظهار کرد: براساس دستور استاندار مازندران، تمام ظرفیت استان در خدمت ادارهکل بهزیستی و جامعه هدف آن قرار میگیرد تا روند خدمترسانی به این قشر تسریع و تسهیل شود.
وی با اشاره به لزوم همافزایی میان نهادهای مختلف استان، تصریح کرد: امیدواریم در کنار مجمع نمایندگان استان، نماینده ولیفقیه و شورای تأمین، در جهت تحقق اهداف متعالی سازمان بهزیستی که همانا خدمت بیمنت به مردم شریف استان است، گامهای موثری برداریم.
سوادکوهی در پایان خاطرنشان کرد: هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و نظارتی استان برای حمایت از اقشار آسیبپذیر، اولویت اصلی دولت در مازندران است و تمامی نهادها موظف هستند در چارچوب سیاستهای ابلاغی، همکاری لازم را با سازمان بهزیستی داشته باشند.












نظر شما