مدیرکل تعاون کردستان: حمایت از سالمندان باید در فرهنگ جامعه نهادینه شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در بازدید از سرای سالمندان سنندج، بر ضرورت تقویت فرهنگ حمایت از سالمندان و توسعه خدمات رفاهی برای این قشر تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان ، برهان صلواتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان بمناسبت هفته کار و کارگر، با حضور در سرای سالمندان سنندج از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و هفته کارگر را به پرسنل این مرکز حمایتی تبریک گفت.

در این بازدید که با حضور مدیرکل بهزیستی استان، نمایندگان سازمان بسیج کارگری و کارخانجات استان و شرکای اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان انجام شد، صلواتی با تأکید بر ضرورت تقویت فرهنگ حمایت از سالمندان در جامعه اظهار داشت: سالمندان سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی هستند و باید قدردان سال‌ها تلاش و زحمات آنان باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان همچنین بیان کرد: مراکز سالمندان نباید صرفاً محل نگهداری این عزیزان باشند. این مراکز باید در حوزه‌های رفاهی، تفریحی و ارائه خدمات اجتماعی به عموم سالمندان توسعه یابند تا امکان استفاده گسترده‌تر سالمندان از این فضاها فراهم شود.

صلواتی همچنین با اشاره به اهمیت تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی در کنار پیشرفت‌های علمی و اقتصادی، افزود: سرای سالمندان برای افرادی که تنها هستند و از حمایت خانوادگی برخوردار نیستند ضروری است، اما امیدواریم شرایطی فراهم شود که سالمندان در خانه خود یا در کنار فرزندانشان زندگی کنند و تنها برای تفریح، نشاط و استفاده از خدمات اجتماعی به صورت موقت و ساعتی به این مراکز مراجعه کنند.

وی در ادامه با جمعی از سالمندان و پرسنل این مرکز دیدار و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای آنان قرار گرفت.

در پایان این بازدید و در آستانه هفته کار و کارگر، از پرسنل خدماتی، پرستاران و کارکنان شاغل در سرای سالمندان سنندج به پاس خدمات و تلاش‌های آنان تقدیر شد.

گفتنی است سرای سالمندان سنندج از جمله مراکزی بود که در جریان جنگ رمضان و بمباران بخش‌هایی از شهر، دچار آسیب شده بود.

کد خبر 177685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد