دماوند | فراخوان پویش ملی «کنار مردم»؛ جمع‌آوری روایت‌های اقتدار، ایثار و خدمت در جنگ رمضان 

محسن معادی رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از آغاز به‌کار مرحله دوم پویش ملی «کنار مردم» در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، معادی گفت: این پویش با شعار #وقتی_خدمت_ادامه_دارد، در شهرستان دماوند آغاز گردیده است. معادی از آغاز به‌کار مرحله دوم پویش ملی «کنار مردم» در سطح شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این پویش با شعار  #وقتی_خدمت_ادامه_دارد، در شهرستان دماوندآغاز گردیده است.

معادی ضمن تقدیر وتشکر از حضور حداکثری همه مردم شریف شهرستان، مددجویان فهیم بهزیستی شهرستان، مددکاران، روانشناسان، گروه های جهادی، بسیجیان  و تمامی شرکای اجتماعی اداره بهزیستی شهرستان در میادین و خیابان ها در شب های گذشته از ابتدای جنگ تاکنون، دعوت کرد روایت های ارزشمند، خاطرات، فیلم و عکس خود در خصوص جنگ رمضان به دبیرخانه این پویش ارسال نمایند.
معادی گفت : هدف اصلی این پویش، مستندسازی و جمع‌آوری روایت‌های ارزشمند مردم ولادت مدار دماوند از فعالیت‌های خدمت‌رسانی در دوران پرافتخار «جنگ رمضان» است.
معادی تاکید کرد حداکثر مهلت ارسال آثار ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ می باشد و  فعالین اجتماعی می‌توانند آثار خود را در بخش‌های فیلم مستند یا ویدئوی کوتاه ۱ تا ۳ دقیقه‌ای، روایت مکتوب و خاطره (حداکثر ۵۰۰ کلمه)، فایل صوتی و پادکست (۱ تا ۳ دقیقه) و همچنین عکس به همراه توضیح (عکس‌نوشت) به دبیرخانه پویش ارسال نمایند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند  در پایان گفت : متقاضیان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان «بله» به شناسه kenaremardom@ و یا به شماره تماس ۰۹۱۷۶۰۴۰۶۴۷  با درج  نام و نام خانوادگی، کد ملی، استان و شماره تلفن همراه ارسال نمایند.

کد خبر 174558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد