به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان به نقل از خبرگزاری فارس، فریدالدین حجتالاسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به عملکرد اسفندماه این اداره کل از پرداخت گسترده کمکهای بلاعوض و تسهیلات به مددجویان خبر داد و اظهار کرد: در این بازه زمانی، بیش از ۴۰ میلیارد ریال بابت کمک هزینه بیمه خویشفرمایی و کارفرمایی به ۹۰۰ نفر از معلولین و نیازمندان پرداخت شده است.
وی افزود: در بخش توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار نیز ۸ میلیارد ریال کمک هزینه آمادهسازی شغلی به ۸۰ نفر و ۲۲.۵ میلیارد ریال کمک هزینه سرمایه کار به ۴۰ نفر از زنان تحت پوشش اختصاص یافته است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان از پرداخت ۲.۵ میلیارد ریال کمک هزینه به پنج گروه همیار خبر داد و گفت: همچنین مقدمات ارائه خدمات مالی خرد به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش به مبلغ ۹ میلیارد ریال جهت ۲۰ گروه فراهم شده است.
وی به آمار چشمگیر کمکهای درمانی نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت ۵۰ میلیارد ریال کمک هزینه درمان به ۸۰۰ نفر از معلولین و نیازمندان پرداخت شده است.
حجتالاسلامی با بیان اینکه در حوزه اشتغال پایدار نیز اقدامات موثری صورت گرفته است خاطرنشان کرد: در بازه زمانی یاد شده، ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال جهت ۱۰۰ نفر پرداخت شده است.
وی در ادامه به اقدامات این نهاد در حوزه مسکن اشاره و تصریح کرد: ۲۵ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای ساخت، خرید و تعمیر مسکن به ۳۰ نفر از مددجویان پرداخت شد.
مدیرکل بهزیستی استان همدان در پایان از معرفی ۱۵۰ نفر به بانکها جهت دریافت وام ودیعه مسکن کمبهره به ارزش ۲۱۵ میلیارد ریال خبر داد و جمع کمکهای ارائه شده و تسهیلات پرداختی در این مدت را بیش از ۵۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد.












نظر شما