بندرعباس | برگزاری مراسم جشن تکلیف فرزندان تحت حمایت سازمان بهزیستی

مراسم جشن تکلیف فرزندان تحت حمایت بهزیستی همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ همزمان با ماه مبارک رمضان مراسم معنوی جشن تکلیف فرزندان تحت حمایت بهزیستی با حضور الهام زند آستا معاونت سلامت اجتماعی و محمد امین مریدی سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس در محل مسجد رسول اکرم (ص) اداره کل بهزیستی استان هرمزگان برگزار شد .

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی هرمزگان در جریان برگزاری این مراسم اظهار داشت: رسیدگی به امور کودکان فاقد سرپرست و بدسرپرست، نگهداری و مراقبت از آنها یکی از وظایف و مسئولیت های مهم و حساس سازمان بهزیستی به شمار می رود.

الهام زنداستا در ادامه سخنانش گفت: باید مسائل و موضوعات مربوط به سن تکلیف را با بیانی شیوا و قابل درک و فهم به نو موکلفان آموزش داد .

محمد امین مریدی سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس نیز در این مراسم ، ضمن تبریک قدم گذاشتن فرزندان در مسیر قرب الهی گفت : سن تکلیف در دین مبین اسلام احکام خاص خود را دارد که می بایست از طریق عمل به مسئولیتهای دینی و انسانی که همواره باید مورد توجه قرار داده شود.

گفتنی است : این مراسم با برنامه هایی نظیر قرائت منشور عبودیت ، بیان احکام و مضامین دینی با بیان ساده و قابل درک ، اهدا هدایا و لوح سپاس همراه بود و تعداد ۱۲ نفر از فرزندان تحت حمایت سازمان مکلف شدند .

کد خبر 171470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد