اطلاع رسانی به خانواده های دارای فرزند اتیسم برای عضویت در گروه خانواده های دارای فرزند اتیسم

بمنظور تشکیل دبیرخانه هم اندیشی، کیفیت بخشی و توانمندسازی اولیاء فرزندان با اختلال طیف اتیسم و عضوگیری از خانواده ها، توسط اداره کل بهزیستی استان ها به خانواده های اتیسم تحت پوشش سازمان بهزیستی اطلاع رسانی می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛سازمان بهزیستی قصد دارد با هدف کیفیت بخشی به خدمات اتیسم در کشور، نسبت به تشکیل " دبیرخانه هم اندیشی، کیفیت بخشی و توانمندسازی اولیای فرزندان با اختلال طیف اتیسم"، اقدام نماید.

چنانچه شما دریافت کننده خدمات مرتبط با اتیسم از مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی هستید و مسئولیت امور فرد با اختلال طیف اتیسم خانواده خود را در زمینه های مراقبتی، توانبخشی، درمانی و آموزشی به عهده دارید، در صورت تمایل به عضویت در گروه خانواده های منتخب استانی (به نمایندگی  از کل خانواده های دارای عضو با اختلال اتیسم در استان خود، لطفا نسبت به تکمیل فرم رزومه موجود اقدام نمایید و اصل فرم رزومه تکمیل شده(تایپ شده) را به اداره بهزیستی شهرستان تحویل نمایید.

لازم به ذکر است کارشناس مرتبط در  معاونت توانبخشی اداره کل بهزیستی استان نیز پاسخگوی سوالات عزیزان خواهد بود.

برای دریافت فرم ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمائید:

http://media.behzisti.ir/d/2026/02/25/0/752468.pdf?ts=1772011815000

کد خبر 171403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد