بشنویم|آغاز دو پویش ملی و استانی ویژه ماه رمضان در بهزیستی استان بوشهر برای حمایت از نیازمندان

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر از اجرای دو پویش ملی و بومی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت این پویش‌ها با هدف تقویت مشارکت مردمی و حمایت از جامعه هدف بهزیستی در سطح استان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر، مهرناز اسکندری، مدیرکل بهزیستی استان بوشهر، در گفت‌وگوی زنده تلفنی با برنامه رادیویی “پیام بوشهر” صدا و سیمای مرکز بوشهر ضمن تبریک ماه رمضان، از اجرای دو پویش ویژه با عنوان «پویش ملی مثبت ماه» و «پویش بومی همدلان بندر» در این ماه خبر داد.

او با تأکید بر نقش این ایام در تقویت حس نوع‌دوستی و همدلی اجتماعی، گفت: در قالب این پویش‌ها، بهزیستی استان بوشهر برنامه‌ریزی کرده است تا ۱۰ واحد مسکونی نیمه‌کاره برای افراد نیازمند را تکمیل، ۵۰ دستگاه ویلچر برای معلولان تهیه و ۱۰۰ سری جهیزیه برای فرزندان تحت پوشش تأمین کند.

اسکندری افزود: علاوه بر این، برنامه‌های فرهنگی و آیین‌های افطاری ویژه جامعه هدف بهزیستی در سراسر استان اجرا خواهد شد تا فضای معنوی و اجتماعی این ماه مبارک پررنگ‌تر شود.

مدیرکل بهزیستی بوشهر از مردم نیک‌اندیش استان برای همراهی در این طرح‌ها دعوت کرد و گفت: خیرین می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق درگاه اینترنتی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir یا با شماره‌گیری کد دستور#۷۷۳۰۰*۶۶۵۵*و کمک‌های غیرنقدی را از طریق ادارات بهزیستی شهرستان‌ها و مراکز مثبت زندگی اهدا کنند.

او در پایان ضمن تقدیر از حسن نیت و همیاری خیران استان ابراز امیدواری کرد با مشارکت فعال مردم، گام مؤثری در جهت ساخت زندگی بهتر برای جامعه هدف بهزیستی برداشته شود.

کد خبر 171200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد