پردیس | برگزاری اردوی تفریحی مددجویان بهزیستی

اردوی تفریحی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی توسط موسسه آواز سلامت فرتاک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، به همّت مؤسسه  آواز سلامت فرتاک و با همکاری مرکز مثبت زندگی کد ۴۳۳۰، یک برنامه اردویی شاد و خاطره انگیز برای جمعی از مددجویان تحت پوشش این نهاد در منطقه ییلاقی دماوند برگزار شد.

این اردوی تفریحی که  در یکی از خانه های بومگردی سنتی و زیبای دماوند ترتیب داده شد، با هدف ارتقای سطح روحیه، ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت تعاملات میانفردی مددجویان برنامه ریزی شده بود.

در این برنامه یکروزه، مددجویان ساعاتی مفرح را در فضایی سرسبز و به دور از دغدغههای روزمره سپری کردند. برگزاری بازیهای گروهی، آشنایی با آیینهای محلی منطقه، پخت غذاهای سنتی و بهرهمندی از هوای پاک کوهپایه های دماوند از جمله بخشهای این اردو بود.

 هدف از اجرای این برنامه را تزریق امید به زندگی و توانمندسازی روانی جامعه هدف، که توانمندسازی تنها محدود به مسائل معیشتی نیست، بلکه ایجاد لحظات شاد و خاطره انگیز نیز تأثیر عمیقی بر سلامت روان مددجویان دارد. تلاش کردیم با انتخاب یک خانه بومگردی اصیل، فضایی متفاوت و آرامش بخش را برای آنها فراهم کنیم.»

مددجویان حاضر در این اردو نیز ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این برنامه، بر لزوم تداوم چنین اردوهایی برای کاهش فشارهای روحی و افزایش انگیزه برای زندگی تأکید کردند.

گفتنی است مؤسسه آواز سلامت فرتاک پیش از این نیز برنامه های متنوعی در حوزه های درمانی، معیشتی و فرهنگی برای جامعه تحت پوشش خود در شهرستان پردیس ترتیب داده است

کد خبر 171067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد