برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی "الگوهای ایجاد اشتغال در بهره‌وری" ویژه مدیران بهزیستی خوزستان

دومین و آخرین جلسه دوره آموزشی «الگوهای ایجاد اشتغال در بهره‌وری» ویژه مدیران، معاونین، رؤسای شهرستان‌ها و ادارات تابعه بهزیستی خوزستان، امروز ۴ اسفندماه در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی خوزستان، این دوره با هدف تقویت نگاه راهبردی مدیران در حوزه اشتغال، ارتقای بهره‌وری سازمانی و بهره‌گیری از الگوهای علمی و کاربردی در برنامه‌ریزی‌های اجرایی طراحی و در دو جلسه برگزار شد.

در این نشست، ضمن مرور مباحث جلسه نخست، موضوعاتی همچون مطالعه و شناسایی راهکارهای کلان ایجاد اشتغال، ضرورت تدوین الگوی کاربردی برای ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، مروری بر الگوهای موجود ایجاد اشتغال و نحوه بومی‌سازی این الگوها متناسب با ظرفیت‌های استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین بر هم‌افزایی در سیاست‌گذاری‌های اشتغال‌محور، تدوین برنامه‌های اجرایی منسجم در سطح شهرستان‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های منابع انسانی و امکانات سازمانی برای تحقق اهداف توسعه‌ای تأکید شد.

در پایان، جمع‌بندی نهایی مباحث ارائه و بر به‌کارگیری عملی الگوهای مطرح‌شده در برنامه‌های اجرایی به منظور توانمندسازی اقتصادی جامعه هدف تأکید شد.

کد خبر 171056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد