شهرتهران| برگزاری نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات افراد دارای معلولیت در مرکز حر

جلسه هم‌اندیشی با هدف بررسی مسائل و مشکلات افراد دارای معلولیت با حضور مسئولان مراکز مثبت زندگی منطقه ۸، در مرکز «حر» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، این نشست با محوریت بررسی چالش‌های مددجویان دارای معلولیت و تبیین راهکارهای حمایتی قابل اجرا از سوی مراکز مثبت زندگی تشکیل شد و حاضران به تبادل نظر درباره نحوه تسهیل در ارائه خدمات تخصصی، پیگیری مطالبات، ارتقای سطح دسترسی به حمایت‌های اجتماعی و تقویت هماهنگی میان مراکز پرداختند.

سرپرست مرکز حر گفت: هدف از برگزاری این جلسه، هم‌افزایی و همفکری برای شناسایی دقیق‌تر مشکلات افراد دارای معلولیت و بهره‌گیری از ظرفیت مراکز مثبت زندگی در راستای بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مددجویان است.

الهام ثناپور افزود: مراکز مثبت زندگی به عنوان بازوان اجرایی بهزیستی در محلات، نقش مهمی در شناسایی به‌موقع نیازها، پیگیری مستمر پرونده‌ها و تسهیل دسترسی جامعه هدف به خدمات حمایتی، توانبخشی و اجتماعی دارند و تعامل مستمر با این مراکز می‌تواند زمینه ارتقای رضایتمندی مددجویان را فراهم سازد.

در پایان این نشست، مسئولان مراکز مثبت زندگی منطقه ۸ ضمن بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای اجرایی، بر استمرار جلسات تخصصی و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای رفع مشکلات افراد دارای معلولیت تأکید کردند.

کد خبر 170502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد