پویش سراسری سلام محله در مراکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی مریوان برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر و در راستای خدمت‌رسانی به جامعه هدف، پویش «سلام محله» در ۸ مرکز مثبت زندگی شهرستان مریوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، این پویش همزمان با سراسر کشور با حضور رئیس و پرسنل بهزیستی شهرستان مریوان، کارشناسان مرکز بهداشت و درمان، هلال‌احمر، داوطلبین و خیرین در مراکز مثبت زندگی مریوان اجرا شد.

پروین اخدر، رئیس اداره بهزیستی شهرستان مریوان، هدف از برگزاری این پویش را افزایش دسترسی عمومی به خدمات حمایتی، آموزشی و اجتماعی و همچنین گسترش مشارکت اجتماعی در سطح محلات عنوان کرد.

وی افزود: این طرح با اتکا به مشارکت فعال مردم و ظرفیت‌های بومی اجرا می‌شود تا به جای صرفاً یک خدمت، یک حرکت اجتماع‌محور شکل گیرد و بتوانیم مشکلات افراد نیازمند در هر محله را برطرف کنیم.

در جریان این پویش، علاوه بر دعوت و ثبت‌نام داوطلبین با هر مهارت و تخصص، اقداماتی چون برپایی میز خدمت، نمایشگاه صنایع دستی معلولین محله، غربالگری سلامت (شامل تست قند خون و فشار خون)، غربالگری بینایی، توزیع بروشور اورژانس و سایر خدمات اجتماعی به اجرا درآمد.

این پویش با استقبال مردم و مشارکت فعال خیرین و داوطلبین محلی، گامی مهم در جهت تقویت همبستگی اجتماعی و ارتقاء سطح خدمات اجتماعی و بهداشتی در مناطق مختلف شهرستان مریوان برداشت.

پویش سراسری سلام محله در مراکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی مریوان برگزار شد

پویش سراسری سلام محله در مراکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی مریوان برگزار شد

پویش سراسری سلام محله در مراکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی مریوان برگزار شد

کد خبر 168556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد