فیلم | پویش مردمی «سلام محله» در ملایر برگزار شد

پویش «سلام محله» با هدف ارائه خدمات اجتماعی و بهداشتی به شهروندان، در مرکز مثبت زندگی کد ۸۰۹۱ شهرستان ملایر و با محوریت محله طالقانی، با حضور گسترده مسئولان، خیران و اهالی منطقه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، برجسته‌ترین بخش‌های این پویش شامل موارد زیر بود:

· برگزاری جشن نیمه شعبان: این مراسم در فضایی روحانی و با مولودی‌خوانی همراه شد و فرصتی برای معرفی اهداف و خدمات پویش «سلام محله» به میهمانان فراهم آورد.

· معرفی خدمات اورژانس اجتماعی: حمزه‌لویی، مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان ملایر، با معرفی شماره ۱۲۳، شهروندان را با خدمات فوری و تخصصی این خط آشنا کرد.

· بازدید مسئولان: این پویش با بازدید و حمایت مسئولانی همچون خانم شیرعلی، آقایان شعبانی، لطیفی و شیراوند همراه بود که نشان از اهمیت طرح و همکاری نهادهای مختلف دارد.

· ارائه خدمات بهداشتی رایگان: پرسنل درمانگاه چمران ملایر با انجام خدمات ارزشمندی مانند کنترل فشار خون و تست قند خون برای اهالی محله طالقانی و همچنین معاینه دندان توسط ثنایی، مسئول فنی دندانپزشکی درمانگاه، در این پویش مشارکت فعال داشتند. این درمانگاه آمادگی خود را برای ادامه همکاری در پویش اعلام کرد.

· رسیدگی به مشکلات محله: در بخشی از برنامه، مشکلات حوزه شهرداری محله طالقانی با حضور مسعود سبزه‌واری، مسئول روابط عمومی معاونت خدمات شهری، مورد بررسی قرار گرفت.

· ثبت‌نام حضوری و پذیرایی: امکان ثبت‌نام حضوری در طرح «سلام محله» برای علاقه‌مندان فراهم شد و در پایان، از کلیه مراجعین و میهمانان با صمیمیت پذیرایی به عمل آمد. این پویش با تکیه بر مشارکت نهادهای دولتی، خیریه‌ای و بهداشتی، گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت، آگاهی‌بخشی و حل مسائل محلی در منطقه طالقانی شهرستان ملایر.

کد خبر 168219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد