آباده/جلسه هماهنگی اجرای طرح خاتم توسط مرکز خدمات زندگی کد۱۸۳۲

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان آباده در راستای ارتقای سطح آگاهی‌های اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، جلسه برنامه‌ریزی جهت اجرای طرح «خاتم» در مدارس شهر صغاد با حضور عباس یعقوبی رئیس اداره بهزیستی شهرستان آباده و مسئولان مرکز خدمات زندگی کد۱۸۳۲ با تسهیلگری مقامی مجری طرح مذکور برگزار شد.

در این نشست، حاضران ضمن تأکید بر اهمیت آموزش مهارت‌های زندگی، خودمراقبتی و پیشگیری از رفتارهای پرخطر در بین دانش‌آموزان، به بررسی راهکارهای اجرایی، زمان‌بندی برنامه‌ها و نحوه تعامل با مدارس پرداختند.
رئیس اداره بهزیستی در این جلسه با اشاره به نقش مؤثر طرح خاتم در توانمندسازی نسل نوجوان، بر ضرورت همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، آموزشی و مراکز حمایتی تأکید کرد و خواستار اجرای منسجم و هدفمند این طرح در مدارس شد.
همچنین هماهنگی آموزش و پرورش و مدیریت مدارس، مراحل اجرایی طرح خاتم در اسرع وقت آغاز شده و برنامه‌های آموزشی مرتبط با محورهای پیشگیری، سلامت روان و اجتماعی برای دانش‌آموزان برگزار می شود.
 

کد خبر 167705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد