نشست هماهنگی افتتاحیه پویش «سلام محله» در قروه برگزار شد

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرایی برنامه‌های افتتاحیه پویش «سلام محله» با حضور سیروس ملاویسی رئیس اداره بهزیستی شهرستان قروه، مسئولان واحدهای بهزیستی و مدیران مراکز مثبت زندگی، در دفتر رئیس این اداره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان ، ملاویسی در این نشست با تشریح نحوه حضور و اجرای برنامه‌های روز افتتاحیه، از برگزاری میز خدمت با مشارکت ادارات خدمات‌رسان، فنی‌وحرفه‌ای، جمعیت هلال‌احمر و شبکه بهداشت خبر داد.

وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری همه‌جانبه، از مسئولان مراکز مثبت زندگی خواست تا برای برگزاری هرچه بهتر مراسم افتتاحیه پویش «سلام محله» که در مرکز مثبت زندگی «باران» برگزار می‌شود، نهایت همکاری را داشته باشند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان قروه همچنین بر لزوم ثبت‌نام خیرین در سامانه مربوطه توسط مراکز مثبت زندگی تأکید کرد و گفت: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در محلات می‌تواند نقش مؤثری در تحقق اهداف این پویش داشته باشد.

کد خبر 167197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد