ارسنجان|هم‌اندیشی برای رویداد "سلام محله"؛ جلسه هماهنگی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان ارسنجان، جلسه هماهنگی رویداد محله‌ای "سلام محله" با حضور«هادی ابراهیمی» رئیس اداره بهزیستی این شهرستان، مدیران و مددکاران مراکز مثبت زندگی برگزار شد.

در این نشست که با هدف برنامه‌ریزی و ساماندهی بخش‌های مختلف رویداد "سلام محله" تشکیل شد، **هادی ابراهیمی** بر اهمیت تقویت مشارکت اجتماعی و همکاری نهادهای محلی در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: «رویداد "سلام محله" فرصتی ارزشمند برای تعامل مستقیم با شهروندان و ارتقای پیوندهای اجتماعی در سطح محلات است.»

وی همچنین نقش مراکز مثبت زندگی و مددکاران این مراکز را در شناسایی نیازهای محلی و جلب مشارکت ساکنان محلات کلیدی دانست و خواستار هماهنگی بیشتر بین بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در اجرای این رویداد شد.

در این جلسه، نمایندگان مراکز مثبت زندگی نقطه‌نظرات و پیشنهادهای خود را برای غنای بخش‌های مختلف رویداد ارائه کردند. 
 

کد خبر 166843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد