رسانه | حمایت ۲ میلیارد ریالی بهزیستی از تحصیل ۱۶۱ دانش‌آموز و دانشجو در تویسرکان

رئیس بهزیستی شهرستان تویسرکان گفت: جمع کمک‌های اعطاشده بهزیستی طی سال جاری از دانش آموزان و دانشجویان این شهرستان بالغ بر بک میلیارد و ۹۹۰ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۶۷۰ ریال بوده است.

به گزارش ندای غرب، مریم اسمعیل‌بیگی، رئیس بهزیستی شهرستان تویسرکان، از ارائه کمک‌های مالی به دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند تحت پوشش این اداره در سال جاری خبر داد.

بر اساس اعلام وی، در دورۀ اخیر ۱۴۳ دانش‌آموز نیازمند، در مجموع یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون ریال کمک مالی برای پوشش هزینه‌های آموزشی دریافت کرده‌اند.

همچنین ۱۸ دانشجوی تحت پوشش نیز از حمایت‌های مالی به مبلغ ۷۵۱ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۶۷۰ ریال برای کمک به تأمین هزینه‌های تحصیل و زندگی دانشجویی بهره‌مند شده‌اند.

اسمعیل‌بیگی با تأکید بر هدف اصلی این حمایت‌ها، گفت: برنامه‌ریزی ما با شناسایی دقیق نیازمندان و تخصیص به‌موقع کمک‌ها، جلوگیری از ترک تحصیل به دلیل مشکلات مالی و ایجاد فرصت برابر آموزشی است.

وی از تداوم و گسترش این طرح‌های حمایتی در ماه‌های آینده خبر داد و افزود: بهزیستی تویسرکان علاوه بر کمک‌های نقدی، خدمات مشاوره‌ای و آموزشی نیز به این گروه ارائه می‌دهد.

کد خبر 166584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد