به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، اسدالله ربانیمهر در این نشست که با حضور فریدالدین حجت الاسلامی، مدیرکل بهزیستی استان همدان، مشاوران، روانشناسان و نمایندگان سازمانهای مردمنهاد حوزه خانواده برگزار شد، گفت: آموزش و مشاوره باید در جامعه فرهنگسازی شود. بر همین اساس، کارگاههای رایگان مشاوره باید با مشارکت سمنها به صورت هفتگی و با کیفیت مناسب برگزار شود تا تمام شهروندان بتوانند از این خدمات بهرهمند شوند.
وی با اشاره به ظرفیت مشاوران و روانشناسان مجرب در استان، افزود: این ظرفیت، فرصت ارزشمندی برای کاهش نرخ طلاق و کنترل آسیبهای اجتماعی است و باید از آن به شکل گستردهتری استفاده کنیم.
مدیرکل اجتماعی استانداری همدان همچنین از فعالیت چهار مرکز همسانگزینی در همدان خبر داد و اظهار داشت: این مراکز نیازمند حمایت هستند و در صورت عملکرد اثربخش، باید بر تعداد آنها افزوده شود تا تأثیر بیشتری در تسهیل ازدواج پایدار داشته باشند.












نظر شما