برپایی میز خدمت محله‌محور در مسجد حاج‌ملک گوگان

در راستای تقویت ارتباط مستقیم مردم با مسئولان و رسیدگی به مسائل و مطالبات محله‌محور، میز خدمت رؤسای ادارات این‌بار در مسجد حاج‌ملک گوگان برگزار شد.

این برنامه با حضور فرماندار شهرستان آذرشهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آذرشهر و جمعی از مسئولان ادارات و همکاران اداره بهزیستی شهرستان آذرشهر و مرکز مثبت زندگی 9448 فعال در گوگان برگزار شد و شهروندان به‌ صورت چهره‌ به‌ چهره مسائل و درخواست‌های خود را با مسئولان در میان گذاشتند.

همکاران بهزیستی ضمن حضور در میز خدمت، پاسخگوی سؤالات مردمی در حوزه خدمات حمایتی، اجتماعی و توانبخشی بوده و راهنمایی‌های لازم در خصوص نحوه بهره‌مندی از خدمات بهزیستی را ارائه کردند.

برگزاری این میز خدمت محله‌ محور با هدف افزایش دسترسی شهروندان به مسئولان، تسهیل امور، تقویت پاسخگویی و ارتقای رضایتمندی عمومی انجام شد و مورد استقبال اهالی منطقه قرار گرفت.

کد خبر 166287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد