به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ سیده لیلا موسوی سرپرست اداره بهزیستی شهرستان بندرلنگه از اجرای پویش «سلام محله» در سه مرکز «مثبت زندگی» شهرستان خبر داد و اظهار داشت : این پویش با هدف تقویت سرمایه اجتماعی و بهرهگیری از ظرفیتهای داوطلبان محلی طراحی شده و تلاش دارد با سازماندهی مشارکت مردمی، کیفیت زندگی ساکنین و خدمترسانی به مددجویان بهزیستی در چارچوب محله را ارتقاء دهد.
وی افزود : این پویش با رویکردی توانمندساز و محلهمحور، با هدف ایجاد فرصتهای عادلانه پیشرفت و احیای هویت محله ای، از مشارکت فعال اهالی، داوطلبان و ظرفیتهای دولتی بهره میبرد.
وی در توضیح اهداف کلان این طرح افزود: هدف اصلی، جذب داوطلبان مردمی برای خدمترسانی به مددجویان بهزیستی در چهارچوب محله است. این پویش تلاشی است تا با کمک مفهوم کار داوطلبانه، کیفیت زندگی ساکنان محله را بهبود بخشد.












نظر شما