محمد شایسته، معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی استان گلستان در این نشست با اشاره به رویکرد حمایتی و راهبردی مدیرکل بهزیستی استان، اظهار کرد: با تأکید قدسیه آبشناس، مدیرکل بهزیستی استان گلستان، مقرر شد در ماه مبارک رمضان از تمامی ظرفیتهای بخش دولتی و غیردولتی در راستای اجتماعیسازی فعالیتهای سازمان و توسعه مشارکتهای مردمی بهرهگیری شود.
وی افزود: تبلیغات میدانی و مجازی از طریق درگاه مشارکتهای مردمی و با همکاری مراکز و مؤسسات غیردولتی، جذب داوطلبان برای ارائه خدمات داوطلبانه به جامعه هدف، ترویج فرهنگ مشارکتهای مردمی و اعتمادسازی عمومی به منظور جلب و جذب کمکهای نقدی و غیرنقدی برای مددجویان تحت پوشش، از مهمترین برنامههای بهزیستی استان در ماه مبارک رمضان است.
شایسته همچنین از اجرای پویشهای مردمی در این ماه خبر داد و گفت: این پویشها با هدف آگاهسازی، جلب مشارکت خیرین، معتمدین و نیکوکاران و در راستای حمایت هرچه بیشتر از جامعه هدف سازمان بهزیستی اجرا خواهد شد.
در پایان این نشست، قدسیه آبشناس، مدیرکل بهزیستی استان گلستان با تأکید بر نقش اثرگذار مشارکتهای مردمی در تحقق اهداف سازمان، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان فرصت ارزشمندی برای تقویت همدلی اجتماعی و گسترش فرهنگ نوعدوستی است و بهزیستی استان گلستان با همراهی مردم، خیرین و نهادهای دولتی و غیردولتی، تلاش خواهد کرد حمایتهای مؤثرتری را به جامعه هدف ارائه دهد.
وی افزود: اعتمادسازی و شفافیت در جذب و هزینهکرد کمکهای مردمی از اولویتهای اصلی بهزیستی است و امیدواریم با مشارکت گسترده مردم نیکاندیش استان، بتوانیم گامهای مؤثری در بهبود کیفیت زندگی مددجویان برداریم.












نظر شما