به گزارش روابط عمومی بهزیستی چالدران؛
این بازدید با هدف ارزیابی کیفیت خدماتدهی، نظارت بر تجهیزات مورد استفاده و بررسی میزان مشارکت والدین در این طرح انجام گرفت.علی ولی زاده سرپرست اداره بهزیستی در حاشیه این بازدید، ضمن قدردانی از تلاشهای کارشناسان و مربیان، بر اهمیت حیاتی تشخیص زودهنگام تنبلی چشم (آمبلیوپی) تأکید کرد و اظهار داشت: «تنبلی چشم اگر در سنین طلایی (۳ تا ۶ سال) تشخیص داده شود، تقریباً به طور کامل قابل درمان است. هدف ما این است که هیچ کودکی به دلیل عدم آگاهی یا غفلت از این خدمات، دچار آسیب بینایی پایدار نشود.»
وی افزود: «این طرح غربالگری، یکی از اولویتهای اصلی سازمان بهزیستی است و ما از تمامی خانوادهها دعوت میکنیم تا قبل از پایان مهلت اجرای طرح، نسبت به سنجش بینایی فرزندان خود اقدام نمایند تا آیندهای روشن و بینایی سالم برای آنان تضمین شود.»
در این بازدید، آمار مختصری از کودکان غربال شده و تعداد موارد ارجاعی به متخصصان ارائه شد و مشکلات و موانع طرح نیز مورد بررسی و پیگیری های لازم جهت حل مشکلات صورت پذیرفت.












نظر شما