به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ نشست هماندیشی روسای ادارات بهزیستی و آموزش و پرورش شهرستان سیریک با هدف گسترش همکاریهای مشترک برای شناسایی و حمایت از دانشآموزان بازمانده از تحصیل، برگزار شد.
در این جلسه که پیرو تفاهم بر سر همکاری همهجانبه دو نهاد تشکیل شد، امیرحسن موحدی نژاد، رئیس اداره بهزیستی سیریک، بر نقش محوری آموزش و پرورش در توسعه جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: اگر تعلیم و تربیت در جامعه بسط و گسترش یابد، یقیناً در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی گام جدی برداشته شده است.
در ادامه این نشست، محمد ترکمانی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سیریک، از همکاری و همراهی اداره بهزیستی در راستای اهداف آموزشی قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری نمود : با تعامل و همکاری سازنده بین این دو اداره، اقدامات مؤثری برای ارتقای سطح تحصیلی و جلوگیری از ترک تحصیل دانشآموزان انجام پذیرد.












نظر شما