تهیه یونیت دندانپزشکی توسط مؤسسه خیریه قمر بنی‌هاشم (ع) شاهرخت

در راستای ارتقای خدمات درمانی و بهبود سطح سلامت دهان و دندان مددجویان، معلولین ومردم شهرستان زیرکوه یک دستگاه یونیت کامل دندانپزشکی به همت مؤسسه خیریه قمر بنی‌هاشم (ع) و با مشارکت خیرین نیک‌اندیش، به ارزش ۵۹۰ میلیون تومان خریداری و تأمین شد.

رضایی رییس اداره بهزیستی شهرستان زیرکوه گفت این اقدام خداپسندانه با هدف توسعه خدمات دندانپزشکی، کاهش هزینه‌های درمانی اقشار کم‌برخوردار و تسهیل دسترسی مددجویان به خدمات تخصصی درمانی انجام گرفته است.

احمدی مدیر عامل مؤسسه خیریه قمر بنی‌هاشم (ع) ضمن قدردانی از همراهی و حمایت خیرین، این اقدام را گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت درمانی و ارتقای کیفیت خدمات سلامت دانسته و ابراز امیدواری کردند با تداوم مشارکت‌های مردمی، زمینه ارائه خدمات گسترده‌تر درمانی برای نیازمندان فراهم شود.

کد خبر 165642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد