۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱

با دستور ویژه استاندار مازندران؛ جلسه هماهنگی و پیگیری مسکن جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی مازندران برگزار شد 

عزم جدی استانداری مازندران برای خانه‌دار شدن خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر
 با دستور ویژه استاندار مازندران؛ جلسه هماهنگی و پیگیری مسکن جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی مازندران برگزار شد 

با دستور ویژه دکتر مهدی یونسی استاندار مازندران، نشست راهبردی هماهنگی و پیگیری تأمین مسکن مددجویان بهزیستی در استانداری برگزار شد. این جلسه با تمرکز بر حل چالش مسکن خانوارهای دارای دو عضو معلول و بیشتر، منجر به اتخاذ تصمیمات عملیاتی برای تسریع در پروژه‌های نیمه‌تمام و تخصیص زمین در قالب طرح نهضت ملی مسکن گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران، این نشست تخصصی به ریاست دکتر عبدالرضا دادبود معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران و با حضور علی‌اصغر احمدی مدیرکل بنیاد مسکن استان مازندران، رقیه رحمانی سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران، میثم معافی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، تیزبخش معاون راه و شهرسازی و معاون منابع طبیعی استان در استانداری برگزار شد تا گره‌های اجرایی در مسیر خانه‌دار شدن ولی‌نعمتان بهزیستی گشوده شود.

رقیه رحمانی، سرپرست اداره‌کل بهزیستی مازندران در این جلسه با تشریح وضعیت موجود، از شناسایی بیش از ۷۰۰ خانوار دارای حداقل دو عضو معلول فاقد مسکن یا ساکن در واحدهای ناایمن خبر داد. وی تأکید کرد: تامین زمین در طرح‌های هادی و تفصیلی روستاها و شهرهای استان برای این قشر، ضرورتی انکارناپذیر است که نیازمند هم‌افزایی همه‌جانبه دستگاه‌ها در قالب مسئولیت‌های اجتماعی و قوانین حمایتی است.

در ادامه این نشست، راهکارهای بهره‌مندی حداکثری مددجویان از ظرفیت‌های طرح نهضت ملی مسکن و تفاهم‌نامه‌های مشترک بررسی شد. محور اصلی گفتگوها، استفاده از حمایت‌های سایر دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و کاهش بار مالی ساخت‌وساز برای خانواده‌های تحت پوشش بود.

عبدالرضا دادبود معاون امور عمرانی استانداری و علی‌اصغر احمدی مدیرکل بنیاد مسکن استان، ضمن اعلام آمادگی کامل برای رفع موانع موجود، بر ارائه راهکارهایی جهت تسریع در واگذاری واحدها تأکید کردند.

کد خبر 165402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد