پرداخت حدود ۴۰۰ میلیون تومان هزینه مناسب‌سازی منزل مددجویی در کبودرآهنگ

سرپرست بهزیستی شهرستان کبودرآهنگ از پرداخت حدود ۴۰۰ میلیون هزینه مناسب‌سازی منزل مددجویی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، حسین نصیری با تشریح خدمات بهزیستی در خصوص مناسب‌سازی تعداد ۱۴ منزل با اعتبار ۳ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال، به مناسب‌سازی معابر نیز اشاره کرد و افزود: طی ۹ ماهه سال‌جاری دو جلسه کمیته مناسب‌سازی در محل اداره بهزیستی این شهرستان برگزار شده که علاوه بر رصد آخرین وضعیت مناسب‌سازی ادارات و معابر عمومی، اقدام به بازدیدهای میدانی از مکان‌های عمومی نیز شده است. همچنین، براساس برنامه‌های در دست اجرا، از اقدامات موثر شهرداری و بانک مسکن تقدیر به عمل آمده و برای کاستی‌های چند اداره هم مهلت پیگیری و اصلاح اعلام شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کبودرآهنگ اضافه کرد: همچنین طی این ۹ ماه، سه جلسه ستاد مناسب‌سازی در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد که با ارزیابی امتیازات کسب شده هر کدام از ادارات، در نهایت با حمایت فرمانداری مکلف به تعیین راهکارهای اصلاحی شده‌اند.

وی در خصوص معافیت سربازی مددجویان یا ماده ۲۶ معافیت افراد مشمول دارای فرد معلول در خانواده با درجه ( خفیف، متوسط ،شدید)، نیز تصریح کرد: تعداد ۱۲ نفر طی سال جاری از ماده ۲۶ معافیت از خدمت وظیفه عمومی استفاده کرده‌اند. همچنین، ۲۱ نفر جهت صدور فرم کاهش تعرفه جهت کارت معافیت اقدام کرده‌اند. ۱۱ نفر نیز دارای فرد معلول در خانواده بوده‌اند و ۱۰ نیز دارای معلولیت بودند که از معافیت سربازی برخوردار شده‌اند.

کد خبر 165162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد