جشنواره فرهنگی زندگی با قرآن در اداره‌کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد

جشنواره فرهنگی زندگی با قرآن با حضور جمعی از مسئولان استانی، قاریان، حافظان و مؤذنین، در سالن شهید علیزاده  اداره‌کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد ، این مراسم با حضور مدیرکل بهزیستی استان  وحجت الاسلام والسلمین قاسمی  مدیر ستاد اقامه نماز استان جمعی از مسئولان استانی، قاریان، حافظان و مؤذنین، در سالن شهید علیزاده  اداره‌کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد .

در این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، انس هرچه بیشتر کارکنان و جامعه هدف با آموزه‌های وحیانی و نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی برگزار گردید، قاریان، حافظان و مؤذنین  از مجموعه بهزیستی استان به اجرای برنامه‌های قرآنی پرداختند.

در ابتدای این جلسه ازافراد فعال در عرصه فرهنگی و اقامه نماز با اهدای لوح و جوایز ارزنده ای تجلیل شد .

کد خبر 164821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد