حضور میدانی مدیرکل بهزیستی در جشنواره زاگرس

گروه‌های نمایشی استان کرمانشاه با ۴ اثر هنری، در کنار گروه‌هایی از ۵ استان غرب کشور، روی صحنه‌ی نهمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای #زاگرس رفتند

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه؛ 

گروه‌های نمایشی استان کرمانشاه با ۴ اثر هنری، در کنار گروه‌هایی از ۵ استان غرب کشور، روی صحنه‌ی نهمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای #زاگرس رفتند؛ حضوری که ظرفیت بالای #تئاتر استان و توانمندی #هنرمندان_دارای_معلولیت کرمانشاه را نشان می‌دهد.

در همین راستا، مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با همراهی معاون توانبخشی به سنندج، محل برگزاری جشنواره سفر کرد تا از نزدیک شاهد تلاش هنرمندان باشد. وی در جریان این سفر، پس از دیدار با مدیرکل بهزیستی استان کردستان، در چند اجرای نمایشی حضور یافت و آثار هنرمندان دارای معلولیت را از نزدیک مشاهده کرد.

درویشی همچنین با کارشناس‌مسئول امور هنری افراد دارای معلولیت بهزیستی استان کرمانشاه که از ابتدای جشنواره همراه گروه‌های نمایشی کرمانشاهی بوده، گفت‌وگو کرد و در جریان روند اجراها و برنامه‌های جشنواره قرار گرفت.

با پایان اجرای نمایش‌ها، گروه‌های نمایشی استان کرمانشاه در انتظار داوری آثار و اعلام نتایج در مراسم اختتامیه جشنواره که فردا برگزار می‌شود، قرار دارند.

کد خبر 164058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد