برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌ها و معلولیت‌ها

 کارگاه آموزشی «پیشگیری از بیماری‌ها و معلولیت‌ها» با حضور جمعی از شهروندان و علاقه‌مندان، در روستای ذهاب برگزار شد.

 این کارگاه به همت مؤسسه خیریه زیست نیکو و با مربی‌گری سرکار خانم نجمه تقوی اجرا شد و به بررسی موضوعات مهمی در زمینه سلامت فردی و اجتماعی اختصاص داشت.

در این نشست آموزشی، شرکت‌کنندگان با عوامل مؤثر در بروز بیماری‌ها و معلولیت‌های اکتسابی و ژنتیکی در سنین مختلف آشنا شدند و مهم‌ترین تهدیدهای مرتبط با سلامت جسمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین نکات مهمی درباره مراقبت‌های دوران بارداری و راه‌های پیشگیری از خطرات تهدیدکننده سلامت مادران ارائه شد.

 تأکید بر اصلاح سبک زندگی، افزایش سطح آگاهی عمومی و ارائه توصیه‌های ایمنی متناسب با گروه‌های سنی مختلف از دیگر محورهای این کارگاه بود؛ موضوعاتی که نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت جامعه دارند.

برگزاری چنین برنامه‌های آموزشی، گامی مؤثر در راستای توانمندسازی جامعه، افزایش آگاهی عمومی و کاهش آسیب‌های جسمی و اجتماعی محسوب می‌شود.

کد خبر 163443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد